Post by uneluphaju on Feb 17, 2022 6:16:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ „The Walking Zombie 2“: Zombių šaudyklė ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ „The Walking Zombie 2“: Zombių šaudyklė IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daug visi ▞▞▞
▞▞▞ „The Walking Zombie 2“: Zombių šaudyklė 2022 version ▞▞▞
Nebaisus
Tai, kaip gaminate dujas (energiją), erzina. Jie daro gerą darbą bandydami iš tavęs išspausti kiekvieną nikelį. Būčiau įsigijęs žaidimą, bet reklamų ir kvailų pardavimų kiekis yra juokingas. Kodėl turėčiau mokėti 8 dolerius už šautuvą, kurį galiu nusipirkti žaidime?
Super
Labai geras daug zombių
The Walking Zombie 2: ソンビシューター アクション gjo
Walking Zombie 2: Zombi lövöldözős játék Akció sqnx
Geras žaidimas, kurį galima žaisti, kai nuobodu su aukštos kokybės modeliais ir puikiais valdikliais, todėl jį lengva žaisti bet kam. 10/10 Puikus žaidimas, mano nuomone, rekomenduoju.
Šiek tiek atsilikimas, bet apskritai puiki žaidimų patirtis. Man labai patinka iškirptos scenos💜. Jei norite gauti atnaujinimus ateityje, galite pridėti bendradarbiavimo režimą ir begalinį kaupimo režimą.Taip pat ar galėtumėte pritaikyti ginklus, tokius kaip barel mod, išplėstiniai žurnalai, specialūs šovinių tipai ir kt.? Vėlgi, puikus žaidimas, negaliu laukti būsimų atnaujinimų. Taip pat žinau, kad skelbimai yra normalūs, bet ar galėtumėte juos peržiūrėti? Pažodžiui po kiekvienos misijos pridedamas priedas ir kiekvieną kartą, kai naudoju kuprinę, turiu žiūrėti 2 pilnus skelbimus
Taigi dabar tai yra neprisijungęs žaidimas, bet būtų malonu žaisti su kitais žaidėjais ir sumažinti skelbimus. bet aš rekomenduoju šį žaidimą!
Absoliučiai fenomenalus žaidimo būdas... puikiai veikia mano 10,1 colio planšetiniame kompiuteryje... grafika ryški ir detali... priešo dirbtinis intelektas yra nuostabus... vėmimas iš tikrųjų verčia mane fiziškai pasitraukti iš kelio... gerai padaryta kūrėjai. Tikiuosi tęsinio. Tik vienas nusiskundimas... Labai netenku miego. Daugiau Prašau!
SpongeBob: Krusty Cook-Off Казуални cvq
Pats žaidimas labai smagus. Tačiau žaidimas labai užšąla tarp ekranų ir netgi privers jūsų telefoną paleisti iš naujo. Jei tai būtų ištaisyta, žaidimui skirčiau 5 žvaigždutes. Bet kol kas diegiu, nes užšąla mano telefonas.
Tai tinkamas žaidimas su RPG elementais ir „shot em up“ zombiais bei kolekcijos žaidimu. Viena iš erzinančių dalių yra tai, kad skelbimai iššoka po to ir žaidžia daug žaidimų. prieš kalbėdami ar pateikdami užduočių skelbimus, užbaikite bandomuosius skelbimus. Žinau, kad tai yra f2p, bet tai, kas verčia jus žiūrėti nuolatinius skelbimus, tikrai atima iš žaidimo. Sumažinti skelbimus iki valdomos būsenos priversčiau suteikti daugiau žvaigždučių.
Geram žaidimui nepatinka tai, kad nereikia tinkinti žaidėjo charakterio. Ir dujos greitai išsenka.
Šis žaidimas yra puikus, tačiau jo žaidimas yra laužomas, todėl jūs turite sumokėti 5 USD už skelbimų nebuvimą. Tai vyksta kas 3–4 minutes ir yra 30 sekundžių. Tik kita nuomonė, kad būtų gerai, jei jūsų pritvirtinta įranga atspindėtų avatarą. Jei skelbimai būtų rodomi kas 10–12 minučių, tai būtų pagrįsta.
Puiki grafika ir ginklai yra gražūs, šiek tiek brangūs, bet verti dėl kainos, kurią mokate už kiekvieną mossiją, bet aš jam skyriau 3 žvaigždutes, nes jame rašoma, kad žaidimas neprisijungęs, bet tai leidžia žaisti tik tada, kai turiu wifi, pataisykite tai ir aš padarysiu duok 5
Žaidimas vis užsidaro. Turiu penkias 5 g skiriamosios gebos juostas, nustatytas į mažiausią, matymo lauką – į žemiausią, matymo lauką – į žemiausią ir jis vis tiek užsidaro! Suteikčiau penkias žvaigždutes, jei žaidimas būtų pakankamai stabilus, kad per tokį trumpą laiką nebūtų tiek kartų užsidaryti. Tai yra įprastas reiškinys ir man tai sugadina žaidimą.
Vaikinai, kūrėjams šis žaidimas nerūpi, tai yra skelbimų robotas, sukurtas tam, kad galėtumėte jį interpretuoti kaip žaidimą, bet iš tikrųjų tai platforma, skirta naudoti skelbimus, todėl kūrėjai gauna pajamų iš skelbimų. Jie naudoja šiuos pinigus asmeniniams poreikiams (suprantama), bet vis tiek turėtų bent atnaujinti ir pridėti naujų funkcijų.
Šis žaidimas būtų puikus, jei kažkas pasikeistų. 1 pirmame žemėlapyje dujos atitinka 100 % bs. Antrasis žemėlapis, aš mieliau vaikščiosiu. Ne pasirinkimas. 2 reikia patobulinti valdiklius. Manau, kad sunkiais laikais jie nereaguoja. 3, užuot stumdęs skelbimus į gerklę, kaip stumti juos į viršų. Suprantu, kad jums reikia užsidirbti pinigų už nemokamą žaidimą. Nors tai buvo tavo pasirinkimas. Ar kada nors susimąstėte, kaip tai nepatogu žaidėjui? Ne. Net ir be skelbimų vis tiek rasite žaidimų skelbimų. Beprasmiška.
Tikrai geras žaidimas, išskyrus tai, kad dabar sumažinau skelbimų skaičių.Anksčiau jūs baigėte misiją, kuri gali trukti daugiau nei 10 minučių, todėl tai nėra problema, bet dabar, jei vykdote užduotį, perkate ar parduodate daiktus, atidarote savo inventorių ar net keliaujate. Gausite skelbimą. Dar blogiau, kai žaidimas neleidžia atlikti žingsnio, o dabar reikia iš naujo paleisti lygį ir prarasti tiek daug amunicijos bei bet kokio rasto grobio. Naujų ginklų ir šarvų pirkimas yra per brangus. Norėčiau tęsti, bet pasiekiau li
Dėkojame, kad išsprendėte užstrigimo problemą, bet yra nauja problema, po 7-12 skelbimo žaidimas tampa pilkas arba juodas ekranas, ir man taip nutiko per daug kartų, pašalinau ir įdiegiau iš naujo žaidimą daug kartų, taip pat daug kartų iš naujo paleidau telefoną, vis tiek žaisiu žaidimą, bet nenaudosiu labai dažnai ir nieko nepirksiu, kol tai nebus ištaisyta. Be to, tai nuostabus žaidimas.
Iš pradžių tai nebuvo blogai, bet kai susikūrėte patys, skelbimai pradeda veikti geriau nei žaidimas, jau nekalbant apie tai, kai pateksite į zoną, kurioje yra daug zombių, ji pradės trikdyti, kol jie jūsų neužmuš, taigi jūs turite pažiūrėkite kitą vaizdo įrašą, kad pagerintumėte savo gyvenimą. Žinau, kad jūs visi gausite pinigus iš skelbimų, bet tai tiesiog juokinga, be to, jūs vis tiek turite mokėti už daugybę dalykų, o tai, ką galite gauti nemokėdami, yra per brangu, todėl vis tiek turėsite išleisti pinigus.
Geras žaidimas, bet čia tiesiog nėra istorijos ar išgyvenimo. Meno stilius atrodo kaip retro 3D grafika ir jame yra automatinis gaisras, taip, jūs perskaitėte teisingai, jei žaidimas jau nebuvo nuobodus, nes visas žaidimas atrodo kaip milžiniška šoninė misija, jie turėjo pridėti automatinį gaisrą. Šis žaidimas turi tiek daug potencialo sukurti puikią zombių išgyvenimo istoriją, JŪSŲ NET VEIKIAMAS IŠSIRENGTAIS! Aš tiesiog nesuprantu, nesijaudinkite, jei ieškote tikro įtikinamo žaidimo.
Tikrai įdomus žaidimas, bet tikrai už jį mokama. Jūs naudojate dujas, norėdami patekti į įvairias misijas ir sritis, bet jei neperkate dujų, galite žaisti tik 5 minutes kas valandą
Nuolat įšaldo visus pinigus, kuriuos išleidau labai nuviliančiai, ką tik atsisiunčiau iš naujo su tomis pačiomis problemomis!!!! Tai būtų puikus žaidimas be visų blogybių.
Labai idomu ir linksma bet norisi kat aš pats vairočiau bet labai labai idomus
Nesuprantu, kai baigiasi atsargos, negalite žiūrėti skelbimo, kad gautumėte daugiau granatų. Aš turėčiau galėti žiūrėti skelbimą, kad gaučiau tiek granatų, kiek noriu Negaliu žiūrėti skelbimo, dėl kurio jis tik pasirodo man žiūrėti 1, kad turėčiau daugiau sveikatos, kai mano sveikata nusilpsta "Tiesiog kvaila" ir kodėl aš negaliu rasti atsitiktinių daiktų, kai klaidžioju aplinkui, reikmenų, artimojo kovos ginklų, tvarsčių - sveikatos reikmenų (maisto, gėrimų, vitaminų), pvz. Nagi, žmogau, o ginklai kainuoja labai daug, tikrai! Geras žaidimas, tik daugybė kvailų smulkmenų
The Walking Zombie 2 Aksi fnc
Taigi man patiko žaisti. Puikus žaidimas apskritai ir man patinka ginklai. Galbūt pridėkite geresnių kai kurių veikėjų balsų (pagrindiniam veikėjui neatrodo, kad jam būtų 21 metų). Tačiau perspėkite: turėsite ką nors atsisiųsti, kad patektumėte į visiškai naują žemėlapį. Ir reklamos, jų yra visur. Bet šiaip puiku.
Žaidimo eiga iš tikrųjų yra tinkama istorija, visa prekybos sistema ir daiktų, kuriuos galite rinkti, asortimentas. Tačiau tarp skelbimų, kurie rodomi beveik kiekvieną kartą, kai atidarau savo inventorių ar kalbuosi su žaidimo veikėjais, ir beprotiškai daug kartų, kai mano žaidimas užšąla, jį sunku įvertinti aukščiau. Mano pasiūlymas... optimizuokite žemėlapius ir whatnoy žemesnės klasės įrenginiams ir nustokite taip dažnai leisti skelbimus (atkreipkite dėmesį, kaip aš nesakiau visiškai sustabdyti reklamą). Taip pat galbūt pridėkite keletą intelektualinių galvosūkių. Nieko sunkaus, bet sudėtingo.
Gera mechanika, įdomus žaidimas kaip visuma, bet šventa reklama, dėl skelbimų beveik neįmanoma žaisti. Suprantu, kad kūrėjas turi gauti kompensaciją už puikų darbą. Neturiu problemų su reklama apie sveikatą ar keliaujant. Tačiau atsargų paspaudimai neverčia manęs pirkti žaidimo, bet sustabdo dalį pajamų iš reklamos
Per daug skelbimų ir žmonėms, kurie sukūrė programą, nerūpi, ką turime pasakyti – tai reklama kas antrą minutę. Ir tai geras žaidimas, bet dėl nesuderinamumo su valdikliu įvertinau jį 1 žvaigždute. Priverskite sumokėti 10 USD, kad atsikratytumėte skelbimų, ir didžiulius 12 USD vien už ginklą, kuris yra tikra šiukšlė, jis tiesiog atrodo šauniai 🥴. Žaidimas turi potencialo, negaliu ten meluoti
Žaidimas yra puikus, kai išėjau ir grįžau... praradau visą pažangą
Žaidimas iš pradžių įdomus. Pirmus du veiksmus žaidimas kartojasi, bet išlieka įdomus. Kai kurioms misijoms reikia daiktų, kurių galbūt tuo metu neturite. Spynos spynos sugenda, todėl patekę į duris, kurioms jų reikia, turėsite pradėti iš naujo. Trečias veiksmas yra sudėtingumo šuolis su daugiau misiją laužančių daiktų ir sunkiai nušaunamų zombių derinių. Jei žaidžiate f2p, pirmieji du veiksmai yra gerai, bet atrodo, kad žaidimas ieško, kad po to susimokėtumėte. Trečiojo veiksmo metu ištrynė šį žaidimą.
Žaidimas geras, bet nuolatiniai papildymai apie pirkimą pasirodo, kai patenkate į 2 ur Inventorius erzina! Žaidimo klaidos taip pat erzina, buvo užrakintas aštraus fotografavimo režimu ir nepavyko išeiti iš šio režimo (žinau, kai du kartus bakstelite ekraną), o zombiai mane tiesiog žudė ir ką tik turėjo 6watch 4 free gas, bet paskutinis atnaujinimas atsikratė VISŲ JŲ! Tik 2 vardykite kelis! 1 dalykas, kuris labiausiai erzina, yra užraktai! Mokate daugiau 4, tuo geresnis užraktas, bet jie taip pat paprasti kaip ir 1 !!
1-as žemėlapis buvo smagus ir lengvas. 2-as žemėlapis pavasario nuotykis iš esmės turi sumokėti, kad žaistumėte, kad gautumėte pakankamai degalų, arba iš tikrųjų nusipirktumėte transporto priemonę už 13 USD, kurios rida būtų geresnė, kad nuvyktumėte į bet kokias misijas... Arba galite palaukti 2 dienas realaus laiko, kad sutaupytumėte surinkite pakankamai nemokamų degalų, kad patektumėte į komandiruotę, palaukite dar 2 dienas, kol grįšite...
Dujų sistema visiškai sugadina patirtį. Prieš ją papildydami, galite atlikti tik keletą misijų. Neskaitant skelbimų žiūrėjimo ir aukščiausios valiutos išleidimo žaidimo pradžioje, tai yra absoliutus darbas. Dauguma misijų yra neįtikėtinai pasikartojančios ir laiko švaistymas, ty eikite į vietą, grįžkite į bazę, tada grįžkite į tą pačią vietą ir pakartokite du ar tris kartus. Žodžiu, tik dujų švaistytojai. Man buvo linksma su iškarpytomis scenomis ir žaidimu, bet nepakankamai, kad pateisinčiau žaidimą toliau.
Valdikliai yra šiek tiek nepatogūs, bet tai smagi, keista misija, bet gana linksma
Man tai patinka ir taip pat turiu per steam
Visi skelbimai, kurie atsiranda bet kuriuo metu, kai ką nors darote, sukelia juodą mirties ekraną. Praradau tiek daug laužo ir kitų dalykų, jau nekalbant apie nuolatines misijas, kurias įveikiau. Visiškas scream fest mano telefone. Pataisykite ir žaidimas bus 5 žvaigždučių.
Atnešk pinigų!!! Jie paįvairina jus skelbimais. Net kai einate į savo inventorių, yra skelbimų, kuriuos reikia atšaukti. Šoviniai yra didžiulė problema ir atspėkite, ką galite nusipirkti! Aš vos įeinu į 2-ąją sritį, o misijos yra tokios ilgos, kad pritrūksta amunicijos. Aš gaunu nemokamų dalykų iš skelbimų, bet to nepakanka. Grafika gera. Žaidimo eiga vidutiniška. Nieko čia naujo. Nuolatinis šio žaidimo pinigų poreikis man tapo per didelis
Man patiko šis žaidimas. Man labai patiko. Bet dabar žaidžiant yra klaidų. Per siužetus žmonės daugiau nekalba. Tai tylu. Kartais, kai žiūriu skelbimą, kad gaučiau šovinių ar granatų, jis man leidžia žiūrėti skelbimą, bet negaunu atlygio. O dabar neleis man pajudėti besižvalgant. Galiu naudoti tik vairasvirtę ir eiti tiesiai. Turiu nustoti judėti, kad pakeisčiau kryptį. Visa tai tikrai erzina ir apsunkina žaidimą. Prašome sutvarkyti šiuos dalykus.
Erzinantys skelbimai, išskyrus puikius
Žaidimas jaučiasi taip pat po misijos yra toks nuobodus, dabar palikite žaidimą dabar privilegijos jaučiasi nenaudingos vieta jaučiasi tokia nuobodu, ir aš nekenčiu dujų sistemos, turi labai laukti valandų, tiesiog žaisti 30 minučių, tada vėl laukti arba skelbimas jiems atrodo toks nuobodus.
Mėgaujuosi žaidimu, negalvoju dėl progreso. Skirtų 5 žvaigždutes, jei žaidimas nesugestų žaidžiant reklamą. Priversdami jus išeiti iš programos ir prarasti grobį, kurį gavote misijos metu.
Taip fantastiškai patinka (kaip šaunus žaidimas)
Šis žaidimas turi daug potencialo. Daug ginklų ir nuotykių, galite pasirinkti, kur eisite ir ar norite būti geras ar blogas. Deja, patekau į 2-ąjį miestą ir kiekvieną kartą, kai bandžiau panaudoti bokštelį, mane ten iškeliauja, bet aš vis dar turiu mažai apgadintą automatinį šautuvą. Be to, skelbimai yra juokingi. Jie pasirodys KIEKVIENĄ KARTĄ, kai atidarysite krepšį arba bandysite eiti bet kur. Jie bando priversti jus nusipirkti nemokamą versiją, bet vietoj to tiesiog ištrinsiu žaidimą.
Puikus žaidimas, bet sugadintas avarijų. Šį žaidimą žaidžiau anksčiau ir jis buvo puiku, todėl nusprendžiau jį atsisiųsti ir žaisti savo naujajame telefone, bet dėl tam tikrų priežasčių jis sugenda kiekvieną kartą, kai įvykdau misiją. Gaila, nes tai tikrai geras mobilusis žaidimas tam, ką jis bando padaryti. Tikiuosi, kad kūrėjai greitai ištaisys šią žaidimo klaidą.