Post by uneluphaju on Feb 17, 2022 6:13:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ patirtį ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
Kaip ir žaidimas
Įdomus žaidimas, ne per daug sudėtingas ir sudėtingas.
Baigė pirmąjį skyrių. Kol kas neblogas žaidimas. Atnaujinsiu savo apžvalgą po kito skyriaus. Užbaigtas kitas skyrius. Linksmintis. Nei sunku, nei lengva dabar. Ir toliau žais.Padarė chemijos galvosūkį. Nuo vidurinės mokyklos nedariau chemijos. Šiek tiek kietas. Praėjo. Vis dar smagu.
Nesvarbu, kiek kartų pertvarkysiu specialųjį, tiesiog neveiks, manau, kad kažkas negerai, prašau padėkite, tikrai norite pamatyti, kaip viskas baigsis
Aš ką tik pradėjau šį žaidimą. Kol kas nėra labai blogai. Grafika nėra pati geriausia. Dėlionės kol kas labai paprastos. Tikimės, kad jiems bus daugiau iššūkių. Atnaujinsiu apžvalgą ir įvertinimą, kai žaisiu daugiau.
Adventure Escape: Asylum சாகசம் hzum
Suteikite 4 žvaigždutes vietoj 3, kad paskatintumėte daugiau tokių žaidimų! Kai kurie galvosūkiai buvo įdomūs, bet per daug skaičių kombinacijų užraktų. Žurnalas nepadidė žaidimo ir net nepadėjo sukurti šiurpios atmosferos. Išimti ar pakeisti žurnalo paskirtį?
Run Forrest Run: Running Games Arkády zje
Tai geras žaidimas, jis yra įdomus, bet yra tiek daug dalykų, kuriuos reikia žinoti.
Maisto, skirto ypatingam patiekalui, dėlionė labai paini ir labai nepageidaujama
Ne per sunku...kol kas. Ak, gerai, dabar sunku, 6 skyriuje su cheminėmis formulėmis. Ar turiu suprasti, kad turiu būti chemijos ar logikos genijus, arba kad turiu mokėti, kad pažengčiau į priekį žaidime (pirkdamas užuominas/praleidimus)? Nes jei taip yra, viskas čia sustoja. O, ši apžvalga taip pat „neuždirbo“ 5 taškų.
Mein Kampf - The Heritage of the Great War
Man patinka šis žaidimas, bet tai užuominos man ir žvaigždėms, pavyzdžiui, kai baigiu galvosūkį ir iškyla žvaigždės, aš jas paspaudžiu ir net nesuprantu. Norėčiau, kad galėtumėte tiesiog žiūrėti skelbimus, kad gautumėte daugiau žvaigždžių
Puiki istorija, man patinka dezorientacija anoje, kuri prideda prie bendro siužeto. Rasti objektą yra sudėtinga.
Tikrai ne per lengva ir dauguma nėra per sunku. Labai smagu ir priverčia susimąstyti. Man tai patinka! ATNAUJINTI!! Įveikiau šį beprotišką žaidimą per 2 valandas! Istorija buvo gera ir taip, ji buvo linksma... kol ji tęsėsi, bet nebūtų atsisiųsta, jei būčiau žinojusi, kokia ji trumpalaikė!
Edna & Harvey: Breakout – Anniversary Edition Bandymo – darkVane
Kol kas viskas gerai. Vis dėlto toli nuo šio. Aš žaidžiau kai kuriuos kitus jų žaidimus ir jie yra puikūs, abejoju, kad tai bus kitaip. Ačiū už puikius žaidimus, laukiu naujų. Atsisiųskite neabejotinai, jei jums patinka paslaptingos istorijos ir pabėgimo kambario tipo galvosūkiai. Taip pat išbandykite kitus jų žaidimus, ypač jei jums patinka šis. Esu užsikabinęs ir dabar žaidžiu su jų vyresniais.
Adventure Escape: Asylum Приключенски ivms
... 0.5 45.11.58.17/filmai/17372-pee-wees-big-adventure.html 2021-08-10 ... 2021-07-19 0.5 45.11.58.17/filmai/16871-android.html 2021-07-19
Mėgsti žaidimus. Priverčia jus iš tikrųjų naudoti savo smegenis, nes kartais galvosūkiai yra sunkūs. Vienas dalykas, kurį pastebėjau, yra tai, kad „Facebook“ parinktys neveikia jokiuose žaidimuose. Taip pat negaunama žvaigždžių peržiūrai
Šiuo metu aš pradedu žaisti žaidimą, tai buvo tikrai malonu. Aš pakeisiu žvaigždžių skaičių, jei mano nuojauta pasakys ką nors blogo ar nepatikimo, o gal priešingai. Taigi, aš ir toliau žaisiu dabar. Haha
Escape Rooms ή αλλιώς δωμάτια απόδρασης της Ελλάδας μαζεμένα σε ένα website,... ... Lapkričio 7 d., 15:23 · Facebook for Android ·.
Žaidimas buvo įdomus ir man jis patiko! Bet aš įstrigau 9 lygyje ir vienu metu pasidaviau ir pabandžiau žiūrėti, kodėl dėžė nejuda, bet net ir 100 % atlikus ėjimą, dėžė vis tiek nepajudėjo, todėl pasidaviau ir ištrynė šį žaidimą.
Daugiau tokiu!!!!
Ištrynė net prieš žaidžiant, kodėl reikia prieigos prie mano Google paskyros ir redaguoti ir pan., jei įmanoma, nebūtų davęs žvaigždučių, įkyrus žaidimas !!! Saugotis
Omid16b feat. Morel - Escape (driving to heaven), ignas i.v. main remix ... Flight Facilities - Crave You (Adventure Club Dubstep Remix)
Viskas gerai.. Norėčiau, kad jis veiktų greičiau, nes jis toks lėtas.. ir nors sakoma, kad gavau žvaigždžių, aš jų negaunu? Wish nėra sąžininga
Adventure Escape: Asylum ماجراجویی krn
Vienas geriausių pabėgimo kambarių, kuriame žaidžiau ilgą laiką! Jei ieškote gero pabėgimo kambario, tikrai turėtumėte tai žaisti. Kai kurios dalys yra šiek tiek sunkesnės ir norėčiau, kad žvaigždes būtų lengviau pastebėti, bet tai yra vienintelis mano skundas. Vis dar nuostabi žaidimo mintis.
Parsisiųsti žaidimą antis лайф per torrent. Per james ...
Sugadintas žaidimas, leidžia išnaudoti visas užuominas apie dalykus, kurių net nenorite.
Turite mokėti, kad gautumėte patarimų. Pašalinau programėlę iš telefono, nė kiek nesužavėta.
Neblogai, nors žvaigždžių, kurias turėtum rinkti, atrodo labai mažai
Šis žaidimas yra tikrai įdomus, nes iš tikrųjų yra gera siužetinė linija, skirtingai nei kiti žaidimai, erzina smegenis, bet galiausiai lengvi galvosūkiai. Porą kartų turėjau atidėti žaidimą ir padaryti pertrauką, kad galėčiau pagalvoti apie galimus galvosūkių atsakymus, tada pagaliau juos gaunu.
Puikus žaidimas, gera istorija, bet aš negaunu žvaigždžių, kai baigiu dalykus. Ir už šią apžvalgą negavau 5 žvaigždučių. Aš taip pat numečiau 3 žvaigždutes.
Adventure Escape: Asylum სათავგადასავლო vbv
Ready steady play android pdalife. ... Kaip parsisiųsti adresatus su telefono android su разбитым ekranu ... Adventure escape asylum.
Paprašė, kad paskelbčiau Facebook.nemokamai žvaigždutei, bet man nedavė žvaigždutės. Pašalins.